Skip to content

Tehnologia schimbă modul în care ecosistemele de afaceri evoluează

Decebal Popescu, Co-fondator și Managing Partner Smart Touch Technologies, s-a alăturat lui Bogdan Alecu pentru emisiunea Investiți în România a Ziarului Financiar și a vorbit despre modul în care tehnologia schimbă modul în care evoluează ecosistemele de afaceri.

„Documentele sunt modul în care com­paniile fac transfer de informaţii - facturi, contracte, avize de însoţire a mărfii, foi de parcurs etc. Nu există o limită în zona documentelor într-o companie.

Eforturile pentru procesarea unui document sunt foarte mari şi bidirecţionale - necesită procesare atât la expediere, cât şi la recepţionare ,plus forţa de muncă necesară. În această zonă am venit noi, să aducem companiile într-un ecosistem în care pot comunica direct între ele. Lucrăm cu firme care procesează un nivel ridicat de documente precum retailerii, firme de avocatură, comerţ, distribuţie, firme de contabilitate.

Prin digitalizare se rezolvă şi problema demotivării angajaţilor care procesează manual şi repetitiv aceste documente. Nimeni nu vrea să ajungă la birou pentru a procesa documente. Acum este şi o piaţă efervescentă a muncii, în care angajaţii sunt tot mai greu de înrolat şi doresc joburi care să le susţină dezvoltarea personală şi profesională. Automatizarea nu duce la pierderea locurilor de muncă, roboţii nu fură joburile oamenilor. Tehnologia ajută oamenii să trăiască mai bine, să aibă mai mult timp, să înveţe şi să lucreze mai bine.”


Urmărește întregul interviu mai jos și află mai multe despre platforma de procesare inteligentă de documente care deservește toate departamentele, Apollo.

 

Nu uita că ne poți da follow pe LinkedIn, Facebook sau Twitter, și că te poți abona la canalul nostru de YouTube pentru conținut smart despre Intelligent Document Processing, sistemul de management al documentelor, Machine Learning, AI și multe altele.