Skip to content

Studii de caz

La Smart Touch Technologies, dezvoltăm deep tech pentru oameni. Fiecare dintre studiile de caz de mai jos arată modul în care inovațiile noastre tehnologice abordează provocările reale din lumea afacerilor, oferind oamenilor posibilitatea de a-și transforma modul de lucru.

Pe cine ajută Apollo

partner-gam
partner-auchan
Safety Broker
Dumagas
klg no background
Lion's Head
Geseidl
partner-smart
partner-spf-ploiesti
Routier
partener-darian
partner-SMI
partner-tax
logo-achr
Safety Leasing
Termoclass

Ce spun companiile care folosesc Apollo

Apollo s-a dovedit a fi soluția care ne ajută să accelerăm digitizarea procesării documentelor, permițând echipei noastre să se concentreze mai mult pe sarcini cu valoare mai mare. Ne bucurăm că am descoperit Apollo!

Auchan
Retail

Dumagas investește în AI ca soluție generatoare de predictibilitate în procesele operaționale pentru a garanta un SLA care să satisfacă toate cerințele pieței. Avem încredere că platforma de Intelligent Document Processing Apollo va crea un mediu operațional în care să se accelereze dezvoltarea companiei și să se maximizeze capabilitățile echipei, în același timp eficientizându-se resursele.

Dumagas Transport SA
Transport & Logistică, 35.5 milioane EUR cifra de afaceri anuală

Alegerea lui Apollo ca platformă de Procesare Inteligentă de Documente reprezintă un pas operațional către atingerea obiectivelor noastre. Apollo este un instrument eficient și practic în eliberarea echipei noastre de sarcinile manuale și repetitive, furnizând viteză sporită, precizie a datelor și mai mult timp pentru activități cu adevărat valoroase. Prin intermediul Apollo, nu doar optimizăm procesele, ci ne și împuternicim echipa pentru a obține eficiență și succes sporite.

Lion's Head Investment SRL
Real Estate Investment & Asset Management

Într-adevăr, Apollo ne ajută, iar asta ne face fericiți! În timp real și cu o mare acuratețe, Apollo extrage date din facturile și documentele noastre de transport, le procesează și le transferă în sistemele noastre ERP. Deciziile pe care le luăm se bazează astfel pe date mai rapide și mult mai bune.

Smart Management Invest SRL
Distribuitor național de combustibil, 150 milioane EUR cifra de afaceri anuală

Am ales Apollo datorită angajamentului nostru comun cu cel al Smart Touch Technologies pentru inovație și eficiență. Ca parte a unei industrii care depinde de vizibilitate în timp real și de coordonare precisă, Apollo ne oferă avantajul de a ne optimiza și îmbunătăți fluxurile de Document Management, consolidându-ne excelența operațională și întărind poziția noastră de lider orientat spre viitor în piața de transport & logistică. Pentru angajații noștri, care sunt în centrul a tot ceea ce facem, Apollo va aduce o simplificare considerabilă a task-urilor zilnice, oferindu-le acestora mai mult timp pentru sarcini creative și strategice.

Routier European Transport SA
Transport & Logistică, 54 milioane EUR cifra de afaceri anuală

Apollo a rezolvat una dintre provocările noastre de lungă durată: accesul flexibil în timp real al clienților la datele conținute în documentele lor stocate. Acum au mai multe opțiuni de căutare și filtrare, precum și posibilitatea de a extrage date din documente, totul datorită caracteristicilor AI ale lui Apollo. Ne place să o numim "arhivare cu un Smart Touch".

Global Archive Management SRL
Servicii complete de arhivare, 3 milioane EUR cifra de afaceri anuală

Am ales Apollo pentru a ne ajuta echipa prin mutarea tuturor task-urilor manuale, repetitive și demotivante către inteligența artificială. Colegii mei vor putea, astfel, să preia task-uri cu o valoare mai mare, atât din punct de vedere al motivației personale, cât și din cel al eficienței profesionale.

ACHR Group SRL
Contabilitate, consultanță și HR

După ce am testat mai multe soluții, am decis să ne unim forțele cu Smart Touch Technologies pentru a oferi clienților noștri noi soluții cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Un pas mic pentru echipele noastre, un salt uriaș pentru clienții noștri.

Geseidl Consulting Group
Contabilitate, audit financiar și salarizare, 2.6 milioane RON cifră de afaceri anuală

Programează un DEMO și îți vom arăta cum Apollo te poate ajuta și pe tine și compania ta!