Skip to content

Studii de caz

Apollo înțelege pe deplin textul din orice tip de document (comenzi, facturi, chitanțe, avize, contracte etc),pe care îl poate colecta din diverse surse (email, Google Drive, API, încărcare manuală etc) și în diferite formate (poze, documente word, PDF etc).

Hai să vedem câteva exemple concrete.

Pe cine ajută Apollo

partner-vectra
partner-gam
partner-auchan
klg no background
partner-smart
partner-spf-ploiesti
partner-SMI
partner-tax

Ce spun companiile care folosesc Apollo

Apollo s-a dovedit a fi soluția care ne ajută să accelerăm digitizarea procesării documentelor, permițând echipei noastre să se concentreze mai mult pe sarcini cu valoare mai mare. Ne bucurăm că am descoperit Apollo!

Auchan
Retail

Într-adevăr, Apollo ne ajută, iar asta ne face fericiți! În timp real și cu o mare acuratețe, Apollo extrage date din facturile și documentele noastre de transport, le procesează și le transferă în sistemele noastre ERP. Deciziile pe care le luăm se bazează astfel pe date mai rapide și mult mai bune.

Smart Management Invest SRL
Distribuitor național de combustibil, 150 milioane EUR cifra de afaceri anuală

Apollo a rezolvat una dintre provocările noastre de lungă durată: accesul flexibil în timp real al clienților la datele conținute în documentele lor stocate. Acum au mai multe opțiuni de căutare și filtrare, precum și posibilitatea de a extrage date din documente, totul datorită caracteristicilor AI ale lui Apollo. Ne place să o numim "arhivare cu un Smart Touch".

Global Archive Management SRL
Servicii complete de arhivare, 3 milioane EUR cifra de afaceri anuală

Apollo, noul nostru coleg smart, a preluat sarcina manuală și repetitivă de procesare a documentelor, permițându-ne să ne concentrăm pe dezvoltarea afacerii și creșterea satisfacției clienților. Pentru noi, acest lucru se traduce în timp, bani și oportunitatea de a aduce mai multă valoare companiei noastre.

Vectra Eurolift Service SRL
Distribuitor utilaje și echipamente industriale, 16 milioane EUR cifra de afaceri anuală

Programează un DEMO și îți vom arăta cum Apollo te poate ajuta și pe tine și compania ta!