Skip to content

Noi suntem Smart Touch Technologies.

Compania start-up de deep tech care va revoluționa modul în care organizațiile fac schimb de date.

La Smart Touch Technologies reproiectăm modul în care companiile fac schimb de date, prin crearea unui ecosistem de date inteligent care funcționează cu ajutorul Inteligenței Artificiale și utilizează Machine Learning, îmbunătățind astfel performanța și contribuind la creșterea companiilor.

Însă adevăratul beneficiar nu sunt companiile, ci oamenii din fiecare companie care folosește produsele noastre.

De la angajații care sunt scutiți de sarcinile manuale, obositoare, repetitive și demotivante cum ar fi procesarea documentelor, până la managerii și antreprenorii care au nevoie de date rapide și precise pentru a lua cele mai bune decizii de afaceri, echipa noastră de programatori  creează deep tech pentru oameni.

LinkedIn Post-3

icon

Orientați spre oameni

Pentru noi este despre oameni și despre modul în care tehnologia îi poate ajuta pe oameni, nu despre roboți.
icon2

Onești

Cu noi, cu clienții noștri, cu furnizorii, cu investitorii noștri. E o promisiune!
icon3

Creativi

Creativitatea este inteligență care se distrează, a spus Albert Einstein și nu îl contrazicem.
icon4

Tech Savvy

Suntem la curent cu tot ce înseamnă tehnologie și ne folosim cunoștințele pentru a dezvolta noi produse și tehnologii inteligente.
about-us
 • Călătoria noastră a început în noiembrie 2020, când Octavian Radu a făcut primul pas în înființarea unei companii focusate pe dezvoltarea unor tehnologii care să îi ajute pe oameni să își valorifice și să își sporească potențialul, un obiectiv care este și va continua să fie principala noastră destinație, în care cu toții credem și pentru care muncim.

  2020

  Noiembrie
 • Un an mai târziu, în noiembrie 2021, Decebal Popescu s-a alăturat oficial fostului său coleg de școală ca parte a echipei la a cărei dezvoltare a fost martor încă de la început.

  2021

  Noiembrie
 • Smart Touch Technologies are 1 produs disponibil, Apollo, 5 angajați tehnici specializați cu normă întreagă, pe lângă co-fondatori, 3 clienți care folosesc deja platforma Apollo, 3 clienți aflați în etapa finală a procesul POC și alți 5 clienți în curs de creionare a POC.

  2022

  August
 • 2023 este anul în care creștem pe toate nivelurile - echipă, funcționalități ale lui Apollo, clienți, parteneriate - și ne apropiem cu pași rapizi de SmartNet, ecosistemul hiper digital fără granițe în care companiile comunică și fac schimb de date în doar câteva secunde.

  2023

  Aprilie

Echipa Apollo

Octavian-Radu
Octavian RADU
Co-Fondator, CEO
Decebal-Popescu
Decebal POPESCU
Co-Fondator, Managing Partner
Constantin-Barac
Constantin BARAC
Senior Software Engineer
Cristina-Radu
Cristina RADU
Document Analyst
Eugen-Costin
Eugen COSTIN
Senior Software Engineer
Vlad-Radutoiu
Vlad RĂDUȚOIU
Senior Software Engineer
Alexandru-Vilcea
Alexandru VÎLCEA
Senior Software Engineer
Alisa-1
Alisa PAȘAVEL
Customer Succes Manager
Elena Negoiță
Elena NEGOIȚĂ
Chief Financial Officer

Expertiza fondatorilor

Cei 2 co-fondatori au experiențe solide în industrii complexe: Octavian Radu a fost Innovation Program Leader la Keysight Technologies, cu o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea de produse software și hardware și studii de doctorat în inteligență artificială, iar Decebal Popescu este fondatorul Transport Academy și fostul CEO al Cartrans România, cu o experiență de peste 17 ani în industria de transport & logistică.
 
Împreună dezvoltă Smart Touch Technologies și duc la îndeplinire misiunea acesteia de a construi primul ecosistem de afaceri hiper digital în care companiile și organizațiile pot face schimb de date în doar câteva secunde într-un mediu sigur, direct, automatizat și bazat pe inteligență artificială, conectând astfel afacerile din întreaga lume.