Skip to content

Fă cunoștință cu APOLLO,

platforma de Procesare Inteligentă de Documente care deservește toate departamentele.
meet-apollo

Totul a început cu o problemă personală, despre care ne-am dat seama rapid că era, de fapt, o problemă a pieței: documentele folosite ca suport de date sunt blocaje costisitoare!

În prezent, companiile fac schimb de date prin intermediul documentelor, pe care le trimit sau le primesc via email sau alte canale.

De exemplu, compania A emite diverse documente (comenzi, facturi, chitanțe, avize etc.) și le trimite altor companii cu care lucrează.

Compania B primește documentele, le procesează intern, apoi transferă datele din documente către propriile sisteme de management.

Același lucru se întâmplă și cu companiile C, D, X, Y, Z, care pot fi clienții, furnizorii sau chiar angajații companiei A.

FLOW

Apollo este o platformă SaaS care a fost dezvoltată pentru a procesa inteligent fluxuri multiple de documente diferite.

Dotată cu Inteligență Artificială și funcționalități de Machine Learning, Apollo automatizează procesele și procedurile ce implică orice tip de document (facturi, chitanțe, contracte, avize de însoțire a mărfii, foi de parcurs, comenzi de transport etc.), indiferent că vorbim despre emitere, procesare sau recepție.

Tehnologia utilizată de Apollo are 2 caracteristici principale:

  • Folosește inteligența artificială (AI) și sub-componentele acesteia: procesarea limbajului natural NLP, învățarea automată ML, computer-vision CV și recunoașterea optică a caracterelor OCR.
  • Facilitează extragerea datelor din diverse formate și surse de documente și organizarea lor într-un mod structurat, astfel încât să poată fi utilizate în automatizarea end-to-end a proceselor centrate pe documente.

Astfel, Apollo captează, clasifică, extrage și validează datele, asigurând acuratețea informațiilor extrase din documente și automatizarea proceselor end-to-end.

meet-apollo-2

Beneficiile utilizării Apollo

benefit-1

Transformare digitală

accesibilă oricărei companii, indiferent de dimensiune, industrie sau grad actual de digitalizare.
benefit-2

Costuri scăzute

deoarece angajații vor aborda doar excepțiile, nu întreaga procesare a documentelor, ceea ce reduce costurile generate de slaba calitate, prin scăderea sau chiar eliminarea erorilor de procesare.
growth

Eficiență & Productivitate crescute

pentru că organizația va procesa mai multe tranzacții cu un număr egal sau mai mic de angajați, cu o precizie mai mare, un ritm mai rapid și un număr redus de erori.
corporate

Implementare ușoară

și integrare în ecosistemul prezent de business, pentru că Apollo se conectează perfect la procesele, procedurile și softurile deja existente în cadrul companiei.
time-management

Precizie de până la 99%

pe care o poate atinge odată ce algoritmul său a fost antrenat, pentru că Apollo învață constant, pe măsură ce procesează tot mai multe date.
team

Rată de retenție crescută

pentru că eliberează angajații de sarcinile manuale repetitive, obositoare & demotivante și le permite să se concentreze pe acțiuni strategice sau creative cu o valoare mai mare atât pentru dezvoltarea lor, cât și a companiei.
Apollo procesează inteligent documente automat, în decurs de câteva secunde, și cu o precizie care poate ajunge până la 99%, odată ce procesele de business au fost definitivate iar motorul de inteligență artificială a învățat ce are de făcut.
 
Asta înseamnă de cel puțin 10 de ori mai rapid decât o poate face un om, pentru un cost lunar cu mult sub cel presupus de un angajat cu salariul minim pe economie.
 
Valoarea unui abonament lunar de bază care include acces la principalele funcționalități ale platformei și procesarea a maximum 2,000 de pagini de documente pe lună este de doar 300 euro+TVA.
meet-apollo-3

Apollo este în continuă dezvoltare și dornic de noi parteneriate. Dacă ai un sistem pe care vrei să îl integrezi cu platforma noastră, te rugăm să ne scrii.

Call to action

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text.