Skip to content

Noutățile lunii NOIEMBRIE în Apollo & SMART PORTAL

Atât Apollo, platforma IDP care deservește toate departamentele, cât și SMART PORTAL, document gateway care simplifică procesul de colectare, verificare și încărcare a documentelor care urmează a fi procesate inteligent de Apollo, sunt permanent îmbunătățite, fie prin adăugarea unor funcții noi, fie prin optimizarea celor deja existente.

 

Ce e nou & optimizat în Apollo

 

  1. Alerte pentru Task-uri Active. Utilizatorii primesc avertizări atunci când încearcă să dezactiveze un flux cu task-uri active pe un document. Dacă este dezactivat, task-urile active sunt șterse, iar documentul intră în starea "Dropped".
  1. Corectarea fără efort a erorilor. Documentele în care utilizatorul constată erori după procesare nu mai necesită reîncărcare și re-corectare. Acestea sunt reprocesate, păstrând corecturile efectuate anterior de utilizator.
  1. Recunoașterea documentelor duplicate. Apollo recunoaște acum duplicatele indiferent dacă sunt scrise cu litere mici sau cu majuscule, sporind acuratețea.
  1. Funcția Crop Document. Pentru situația în care mai multe bonuri fiscale sunt scanate într-o singură imagine, a fost adăugată funcția Crop Document, care permite utilizatorului să decupeze, unul câte unul, documentele scanate pe aceeași pagină, apoi să le proceseze. Documentul original poate fi, de asemenea, păstrat.
  1. Export NextUp pentru bonurile fiscale este acum disponibil în platformă.
  1. Vizibilitate asupra nomenclatoarelor. Nomenclatoarele pentru sisteme precum Saga, WinMentor Classic, WinMentor Enterprise și NextUp sunt acum vizibile utilizatorilor. Actualizările lor folosesc fișiere deja compuse de Apollo pentru a păstra învățarea funcției Predictor, care atribuie automat conturi contabile și planuri de conturi.

 

Ce e nou & optimizat în SMART PORTAL

 

  1. Arhivă completă. Pentru a putea avea o arhivă electronică completă, utilizatorii pot adăuga acum documente în numele furnizorilor care uită să le încarce, asigurând o arhivă electronică completă.
  1. Descărcări corelate. Utilizatorii pot descărca documente sau foldere, dacă doresc să arhiveze documentele primite de la furnizori. Facturile sunt corelate cu documentele justificative. 
  1. Vizibilitate extinsă. Acțiunile din Apollo, precum Split, Crop sau Merge, sunt vizibile acum și în SMART PORTAL. De exemplu, dacă a fost încărcat un PDF cu 10 documente, după operațiunea de SPLIT, toate cele 10 documente, fiecare cu statusul aferent, vor fi vizibile și în portal. 
  1. Suport multilingv. SMART PORTAL este disponibil acum și în limba engleză, extinzându-și accesibilitate. 
  1. Măsuri de securitate sporite. Introducerea de parole puternice și complexe consolidează securitatea generală. 
  1. Avertizări îmbunătățite pentru documente duplicate. Avertizările pentru documentele duplicate sunt acum vizibile în Apollo, simplificând procesele atunci când scanerele denumesc mai multe documente cu același nume.
  1. Analiză personalizată. Dashboard-ul permite acum adăugarea unor filtre personalizate pentru o mai bună vedere de ansamblu asupra tuturor documentelor sau partenerilor.

 

Vrei să vezi cum eficiența și productivitatea companiei tale cresc, iar erorile și costurile de procesare a documentelor scad? Programează un DEMO, și hai să îți arătăm cum Apollo & SMART PORTAL îți automatizează inteligent procesarea documentelor.