Skip to content

Odată ce sistemul a învățat, el nu mai uită

În prima lor apariție publică, Octavian Radu, Co-Fondator CEO, și Decebal Popescu, Co-Fondator și Managing Partner, au vorbit cu Vlad Andriescu, redactor-șef start-up.ro, despre începutul Smart Touch Technologies, ce înseamnă Intelligent Procesarea documentelor (IDP) și cum Apollo, primul nostru produs dezvoltat, se aliniază la procesele și procedurile companiilor, ajutându-le să își eficientizeze și să își scaleze afacerea.

Platforma dezvoltată de ei folosește Machine Learning pentru a înțelege informația aflată în orice tip de document, pentru ca apoi să o proceseze în beneficiul clienților. Aceștia câștigă și timp, dar pot pune angajații să se ocupe și de alte lucruri decât de introducerea de date.

Odată ce sistemul a învățat, el nu mai uită. Și mai important, învață din posibile erori de asociere sau interpretare, acela fiind momentul când oamenii pot interveni mai bine pentru a modifica parcursul produsului software.

Poți urmări întregul interviu mai jos, ne poți urmări pe LinkedIn, Facebook sau Twitter, și poți, de asemenea, să te abonezi la canalul nostru de YouTube pentru mai mult conținut inteligent despre deep tech, procesarea inteligentă a de documente, scalarea unei afaceri, managementul datelor, inteligența artificială, Machine Learning și multe altele.