Skip to content

Apollo, platforma de Procesare Inteligentă de Documente care deservește toate departamentele.

Prin înțelegerea deplină a textului din orice tip de document, procesarea inteligentă și transferul datelor către orice software terț, Apollo automatizează procesele de afaceri care implică documente.

Cum te poate ajuta Apollo să fii mai productiv

CAPTEAZĂ & CLASIFICĂ

importă orice tip de document pe care îl poate colecta din diverse surse (email, Google Drive, API, încărcare manuală etc) și în diferite formate (poze, documente word, PDF etc). Apoi, identifică și separă documentele diferite în funcție de specificul lor, clasificând corect toate fișierele primite.

PROCESEAZĂ

înțelege sensul documentului după o analiză semantică și spațială a paginii, identifică datele relevante care trebuie extrase, apoi înțelege contextul în care acestea trebuie utilizate.

VALIDEAZĂ

validează câmpuri predefinite pe baza regulilor sau procedurilor fiecărei companii, așa cum au fost ele setate de utilizator, apoi grupează documentele. Poate însă cere și aprobarea umană dacă ceva trebuie verificat sau deblocat - Human in the Loop. 

TRANSFERĂ

în pasul final, conectorii vor muta datele din și către software-ul existent al companiilor, indiferent care este acesta.

Apollo în presă

Hai să vedem cum Apollo ajută automat profesioniștii din orice departament, odată ce algoritmul său a învățat ce are de făcut.

Pe cine ajută Apollo

partner-vectra
partner-gam
partner-auchan
partner-klg
partner-smart
partner-spf-ploiesti
partner-SMI
partner-tax

Premiul pentru INOVAȚIE ÎN SUPPLY CHAIN

a fost decernat platformei Apollo la Gala Tranzit Logistică 2023.
 
Juriul de experți format din 10 specialiști proeminenți din industrie a apreciat gradul înalt de inovație, utilitate și aplicabilitate în transport și logistică al lui Apollo.
v15 1

Ce spun companiile care folosesc Apollo

Apollo s-a dovedit a fi soluția care ne ajută să accelerăm digitizarea procesării documentelor, permițând echipei noastre să se concentreze mai mult pe sarcini cu valoare mai mare. Ne bucurăm că am descoperit Apollo!
Auchan
Retail
Într-adevăr, Apollo ne ajută, iar asta ne face fericiți! În timp real și cu o mare acuratețe, Apollo extrage date din facturile și documentele noastre de transport, le procesează și le transferă în sistemele noastre ERP. Deciziile pe care le luăm se bazează astfel pe date mai rapide și mult mai bune.
Smart Management Invest SRL
Distribuitor național de combustibil, 150 milioane EUR cifra de afaceri anuală
Apollo a rezolvat una dintre provocările noastre de lungă durată: accesul flexibil în timp real al clienților la datele conținute în documentele lor stocate. Acum au mai multe opțiuni de căutare și filtrare, precum și posibilitatea de a extrage date din documente, totul datorită caracteristicilor AI ale lui Apollo. Ne place să o numim "arhivare cu un Smart Touch".
Global Archive Management SRL
Servicii complete de arhivare, 3 milioane EUR cifra de afaceri anuală
Apollo, noul nostru coleg smart, a preluat sarcina manuală și repetitivă de procesare a documentelor, permițându-ne să ne concentrăm pe dezvoltarea afacerii și creșterea satisfacției clienților. Pentru noi, acest lucru se traduce în timp, bani și oportunitatea de a aduce mai multă valoare companiei noastre.
Vectra Eurolift Service SRL
Distribuitor utilaje și echipamente industriale, 16 milioane EUR cifra de afaceri anuală

Lorem Ipsum is simply dummy

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text.
Group 25

Sponsor al Simpozionului Doctoral de Electronică, Telecomunicații & Tehnologia Informației

SD-ETTI 2023 oferă studenților de doctorat care lucrează în toate sferele electronicii, telecomunicațiilor și tehnologiei informației, o oportunitate unică de a-și împărtăși ideile și cercetarea finalizată sau încă în desfășurare și de a primi sugestii și feedback de la cercetători renumiți și experimentați în domeniu.
SD-ETTI-logo