Skip to content

Apollo, platforma de Procesare Inteligentă de Documente care deservește toate departamentele.

Prin înțelegerea deplină a textului din orice tip de document, procesarea inteligentă și transferul datelor către orice software terț, Apollo automatizează procesele de afaceri care implică documente.

Cum te poate ajuta Apollo să fii mai productiv

CAPTEAZĂ & CLASIFICĂ

importă orice tip de document pe care îl poate colecta din diverse surse (email, Google Drive, API, încărcare manuală etc) și în diferite formate (poze, documente word, PDF etc). Apoi, identifică și separă documentele diferite în funcție de specificul lor, clasificând corect toate fișierele primite.

PROCESEAZĂ

înțelege sensul documentului după o analiză semantică și spațială a paginii, identifică datele relevante care trebuie extrase, apoi înțelege contextul în care acestea trebuie utilizate.

VALIDEAZĂ

validează câmpuri predefinite pe baza regulilor sau procedurilor fiecărei companii, așa cum au fost ele setate de utilizator, apoi grupează documentele. Poate însă cere și aprobarea umană dacă ceva trebuie verificat sau deblocat - Human in the Loop. 

TRANSFERĂ

în pasul final, conectorii vor muta datele din și către software-ul existent al companiilor, indiferent care este acesta.

Hai să vedem cum Apollo ajută automat profesioniștii din orice departament, odată ce algoritmul său a învățat ce are de făcut.

Pe cine ajută Apollo

partner-gam
partner-auchan
Safety Broker
partner-klg
Cronoscar
partner-spf-ploiesti
partener-darian
partener-Lion's-Head
partner - FINACO
Dumagas
Geseidl
partner-SMI
partner-tax
Routier
ACHR Group
partner-smart
Safety Leasing
Termoclass

Premiul pentru INOVAȚIE ÎN SUPPLY CHAIN

a fost decernat platformei Apollo la Gala Tranzit Logistică 2023.
 
Juriul de experți format din 10 specialiști proeminenți din industrie a apreciat gradul înalt de inovație, utilitate și aplicabilitate în transport și logistică al lui Apollo.
v15 1

Ce spun companiile care folosesc Apollo

Apollo s-a dovedit a fi soluția care ne ajută să accelerăm digitizarea procesării documentelor, permițând echipei noastre să se concentreze mai mult pe sarcini cu valoare mai mare. Ne bucurăm că am descoperit Apollo!
Auchan
Retail

Dumagas investește în AI ca soluție generatoare de predictibilitate în procesele operaționale pentru a garanta un SLA care să satisfacă toate cerințele pieței. Avem încredere că platforma de Intelligent Document Processing Apollo va crea un mediu operațional în care să se accelereze dezvoltarea companiei și să se maximizeze capabilitățile echipei, în același timp eficientizându-se resursele.

Dumagas Transport SA
Transport & Logistică, 35.5 milioane EUR cifra de afaceri anuală

Alegerea lui Apollo ca platformă de Procesare Inteligentă de Documente reprezintă un pas operațional către atingerea obiectivelor noastre. Apollo este un instrument eficient și practic în eliberarea echipei noastre de sarcinile manuale și repetitive, furnizând viteză sporită, precizie a datelor și mai mult timp pentru activități cu adevărat valoroase. Prin intermediul Apollo, nu doar optimizăm procesele, ci ne și împuternicim echipa pentru a obține eficiență și succes sporite.

Lion's Head Investment
Real Estate Investment & Asset Management
Într-adevăr, Apollo ne ajută, iar asta ne face fericiți! În timp real și cu o mare acuratețe, Apollo extrage date din facturile și documentele noastre de transport, le procesează și le transferă în sistemele noastre ERP. Deciziile pe care le luăm se bazează astfel pe date mai rapide și mult mai bune.
Smart Management Invest SRL
Distribuitor național de combustibil, 150 milioane EUR cifra de afaceri anuală
Am ales Apollo datorită angajamentului nostru comun cu cel al Smart Touch Technologies pentru inovație și eficiență. Ca parte a unei industrii care depinde de vizibilitate în timp real și de coordonare precisă, Apollo ne oferă avantajul de a ne optimiza și îmbunătăți fluxurile de Document Management, consolidându-ne excelența operațională și întărind poziția noastră de lider orientat spre viitor în piața de transport & logistică. Pentru angajații noștri, care sunt în centrul a tot ceea ce facem, Apollo va aduce o simplificare considerabilă a task-urilor zilnice, oferindu-le acestora mai mult timp pentru sarcini creative și strategice.
Routier European Transport SA
Transport & Logistică, 54 milioane EUR cifra de afaceri anuală
Apollo a rezolvat una dintre provocările noastre de lungă durată: accesul flexibil în timp real al clienților la datele conținute în documentele lor stocate. Acum au mai multe opțiuni de căutare și filtrare, precum și posibilitatea de a extrage date din documente, totul datorită caracteristicilor AI ale lui Apollo. Ne place să o numim "arhivare cu un Smart Touch".
Global Archive Management SRL
Servicii complete de arhivare, 3 milioane EUR cifra de afaceri anuală

Am ales Apollo pentru a ne ajuta echipa prin mutarea tuturor task-urilor manuale, repetitive și demotivante către inteligența artificială. Colegii mei vor putea, astfel, să preia task-uri cu o valoare mai mare, atât din punct de vedere al motivației personale, cât și din cel al eficienței profesionale.

ACHR Group SRL
Contabilitate, consultanță și HR
După ce am testat mai multe soluții, am decis să ne unim forțele cu Smart Touch Technologies pentru a oferi clienților noștri noi soluții cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Un pas mic pentru echipele noastre, un salt uriaș pentru clienții noștri.

Geseidl Consulting Group
Contabilitate, audit financiar & salarizare, 2.6 milioane RON cifra de afaceri anuală

Lorem Ipsum is simply dummy

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text.
Group 25

Sponsor al Simpozionului Doctoral de Electronică, Telecomunicații & Tehnologia Informației

SD-ETTI 2023 oferă studenților de doctorat care lucrează în toate sferele electronicii, telecomunicațiilor și tehnologiei informației, o oportunitate unică de a-și împărtăși ideile și cercetarea finalizată sau încă în desfășurare și de a primi sugestii și feedback de la cercetători renumiți și experimentați în domeniu.
SD-ETTI-logo