Skip to content

TERMENE & CONDIȚII 

Prezentul text te va ajuta să înțelegi Termenele și Condițiile de utilizare ale website-ului www.smartouch.ro, cuprinsul acestuia fiind următorul:

  1. Prezentare generală
  2. Scopul Site-ului
  3. Acceptarea termenelor și condițiilor
  4. Confidențialitate
  5. Lipsa garanțiilor
  6. Exonerarea de Răspundere
  7. Link-urile pe site-urile unei terțe părți
  8. Revizuiri ale acestor Condiții de Utilizare
  9. Legislație aplicabilă și Jurisdicție

1. Prezentare generală

Bine ai venit pe website-ul nostru, îți mulțumim că ai ales să ne e-vizitezi!

Te informăm că prezentul website aparține societății Smart Touch Technologies SRL, persoană juridică organizată sub forma unei societăți cu răspundere limitată, cu sediul în București, Str. Cristea Mateescu nr. 5, Bloc T6A , Etaj 7, Ap 41, Sector 2,  înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/14158/2020 și având CUI RO43238325

Termenii de utilizare ai Site-ului trebuie citiți împreună cu Politica de Confidențialitate și Politica privind modulele cookie.

 

2. Scopul site-ului

Scopul prezentului Site este de a prezenta și informa vizitatorii cu privire la serviciile Smart Touch Technologies, domeniile în care activăm, produsele pe care le dezvoltăm, posibilitatea testării produselor noastre, precum și mijloacele prin care ne poți contacta. Website-ul nostru conține, de asemenea, recenzii ale serviciilor, știri, articole și alte materiale referitoare la produsele și serviciile noastre.

 

3. Acceptarea termenelor și condițiilor

Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse Termenilor și condițiilor de utilizare descrise mai jos și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Te rugăm să parcurgi cu atenție termenele și condițiile expuse în cele ce urmează, întrucât accesând și utilizând Site-ul, accepți aceste condiții si iei la cunoștință că orice alte acorduri între tine și Smart Touch Technologies sunt înlocuite de prevederile prezentului document.

Dacă nu ești de acord sau nu accepți, fără limitări, Termenele și condițiile de Utilizare ale acestui Site, te rugăm sa părăsești acest Site. 

 

4. Confidențialitate

Smart Touch Technologies depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialul oferit de acest website. Dar, pentru o protecție sporită te rugăm să rulezi un program antivirus pentru toate materialele descărcate de pe internet. Smart Touch Technologies nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului tău, care pot apărea în timp ce navighezi pe website-ul nostru.

Dacă trimiți o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generală de contact indicată pe website-ul nostru, vom folosi datele tale personale, obținute prin intermediul comunicării, pentru a răspunde solicitării tale.

Anumite date personale (mai precis adresa de email) sunt colectate prin intermediul website-ului. Detalii privind prelucrarea de către Smart Touch Technologies a unor astfel de date personale sunt disponibile în Politica de Confidențialitate.

 

5. Lipsa garanțiilor

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și îți este oferit „ca atare” fără a se oferi nici o garanție de niciun fel, fie aceasta expresă sau implicită.

 

6. Exonerarea de răspundere

Utilizarea prezentului site este în totalitate răspunderea ta. Smart Touch Technologies nu este răspunzător pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său. Smart Touch Technologies nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzător pentru nicio daună sau viruși care ar putea să îți infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site, sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest site.

 

7. Link-uri pe site-urile unei terțe părți

Acest Site poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte părți decât Smart Touch Technologies.

Utilizarea unor astfel de link-uri este condiționată de dorința ta de a le accesa. Referitor la aceste link-uri, te informăm că Smart Touch Technologies este exonerat de orice răspundere cu privire la orice informație, conținut publicitar sau de informare, servicii, produse sau materiale ce pot apărea pe aceste terțe site-uri și că aceste site-uri nu sunt în mod necesar promovate de către Smart Touch Technologies.

Smart Touch Technologies nu garantează în niciun fel aceste terțe site-uri ori conținutul lor. Dacă alegi să accesezi aceste terțe site-uri, o faci pe propriul tău risc și cu asumarea tuturor responsabilităților și consecințelor ce decurg dintr-o atare accesare. Mai mult, când alegi să accesezi un site terț, ar trebui să parcurgi, înainte de utilizare, Termenele și condițiile de utilizare ale respectivului Site terț.

Nu suntem responsabili pentru și nu susținem site-uri terțe.

 

8. Revizuiri ale acestor Condiții de Utilizare

Smart Touch Technologies poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste termene de utilizare. Ești obligat să respecți oricare și toate aceste revizuiri, motiv pentru care va trebui să vizitezi aceasta pagină a site-ului nostru, în mod periodic, pentru a lua cunoștință de revizuiri.

 

9. Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Prezentul document, condițiile și regulile stabilite în acesta sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile termenilor de utilizare și/sau Conținutul site-ului sau în cazul disputelor în care acești termeni de utilizare și/sau acest site vor fi considerați ca fiind relevanți pentru astfel de dispute.

 

Îți mulțumim!