Skip to content

Cum ajută SMART PORTAL firmele de contabilitate să proceseze documentele clienților lor

SMART PORTAL simplifică și eficientizează modul în care firmele de contabilitate gestionează e-Facturile clienților lor. 

Portalul oferă o serie de funcționalități inteligente și intuitive, dezvoltate după un dialog apropiat cu utilizatorii actuali ai platformei noastre de Intelligent Document Processing, Apollo. Astfel, SMART PORTAL este perfect aliniat cu cerințele și provocările pieței.

​​Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale SMART PORTAL care ușurează și simplifică procesul de gestionare a e-Facturilor:

1. Management centralizat. Din consola principală, utilizatorii pot gestiona 

seturi de e-Facturi emise și primite pentru un număr nelimitat de firme, fiecare cu token-uri de logare și arhive distincte.

2. Autonomie & Responsabilizarea clienților. După introducerea propriului 

token digital în interfața de configurare, clienții conectează contul lor de SMART PORTAL direct la SPV, de unde e-Facturile primite și emise se vor descărca automat, cu regularitate. Apoi, cu ajutorul unui flux de verificare & aprobare, clientul:

  • vizualizează e-Factura în format PDF, 
  • analizează conținutul facturii,
  • se asigură de corectitudinea documentului, 
  • aprobă și transmite către contabilitate 
  • sau respinge, dacă a sesizat erori. 

Deoarece clientul este cel care decide ce documente urmează a fi înregistrate în contabilitate, nu ERP-ul, riscul de eroare pentru firma de contabilitate care procesează documentele în numele clienților lor este astfel eliminat.

3. Securitate sporită. Toate e-Facturile sunt stocate in cloud, nu local, eliminând riscul de pierdere sau ștergere accidentală după 60 de zile. Astfel, documentele justificative sunt întotdeauna la îndemână, complete și în siguranță, fără nevoia de a printa, îndosaria, capsa, perfora.   

4. Organizare eficientă. SMART PORTAL oferă nu doar claritate și structură în organizarea documentelor, ci și acces rapid, prin:

  • redenumirea automată a tuturor e-Facturilor după un format standard: "data_nume furnizor/client_nr factura"
  • organizarea e-Facturilor în 3 foldere separate - "Emise", "Primite" și “Altele”, pentru o Arhivare Inteligentă.

5. Căutare avansată. Funcția Căutare, care permite filtrarea după Dată, Furnizor sau Numărul Documentului, asigură identificarea rapidă și eficientă a e-Facturilor fiecărui client. 

6. Flexibilitate. Cu ajutorul funcționalităților de Multiuser/Multirole, administratorii pot aloca diferite roluri și drepturi de acces pentru angajați, asigurându-se că fiecare are acces doar la documentele relevante pentru activitatea sa.

 

Pentru firmele de contabilitate, SMART PORTAL reprezintă soluția ideală pentru a gestiona în mod eficient, rapid și sigur un volum mare de documente ale unui număr nelimitat de clienți, utilizând o singură platformă.

În concluzie, SMART PORTAL este un partener de încredere pentru specialiștii din domeniul financiar-contabil. Cu ajutorul tehnologiei pe care am dezvoltat-o la Smart Touch Technologies, contabilii și firmele de contabilitate pot să își simplifice procesele, să deservească un număr mai mare de clienți cu eforturi sau resurse mai puține, deci să își crească eficiența și, per total, să ofere servicii de o calitate îmbunătățită.

Eficiența, flexibilitatea și siguranța sunt cuvintele cheie care definesc experiența SMART PORTAL. Vrei să îți demonstrăm cum funcționează? Completează formularul de aici și te contactăm cât ai zice SMART.